כולם אוהבים כדורי שוקולד ואלה הם גרסה משובחת במיוחד עם טריק חמוד
חומרים:
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' שוקןלד לבן
100 גר' חמאה
250 גר' ביסקוויטים מרוסקים
2 גביעי מעדן חלב בטעם וניל
ממיסים במיקרו את השוקולדים עם החמאה. עדיף להתחיל מחצי דקה ולערבב, עוד חצי דקה ולערבב, כך עד שנמס. חשוב לערבב כי לפעמים נדמה שהשוקולד לא נמס כלל, אך הוא נמס ממש ורק בערבוב רואים את זה.
מוסיפים לתערובת את הביסקוויטים ומעדני החלב ומערבבים היטב.
מכניסים למקרר לצינון והתמצקות (שעה-שעתיים)
מגלגלים לכדורים ומצפים בסוכריות צבעוניות, קוקוס, גנאש, אגוזים או קקאו
*הפעמונים המינאטוריים נקנו מחנות פעמית סטור ברחוב יגאל אלון בתל אביב