אם יש משהו שאני אוהבת בחיים האלה, זו פשטידת פסטה

ב

כשאין פנאי ורוצים להכין בחמש דקות משהו מפנק וטעים באמת, הפתרון הוא פשטידת פסטה. אפשר להכין אותה גם מפסטה ללא גלוטן.

חומרים:

חצי קילו פסטה מבושלת, לא כל כך משנה סוג הפסטה (לרגישים לגלוטן יש לבחור פסטה ללא גלוטן), מה שיש במזווה, יוצא נהדר עם פנה ויוצא מופלא עם ספגטי.

3 ביצים

250 גר' גבינה לבנה/כוס שמנת מתוקה – תלוי ברמת הדיאטה ובמה שיש במקרר

מלח, פלפל, אגוז מוסקט

שדרוגים לפשטידה עשירה וחגיגית:

100 גר' גבינה מלוחה (בולגרית או פטה) מפוררת (או גבינה כחולה מפוררת)

קוביות בטטה צלויות – חתכתי לקוביות, פיזרתי כף שמן זית, מלח ופלפל ובעזרת הידיים ערבבתי את הקוביות עד שכולן היו מצופות, צליתי בתנור כרבע שעה

שיני שום צלויות – הן מתקתקות ורכות, צליתי ראש שום עם מעט שמן זית יחד עם הבטטה כ-20 דקות (השארתי עוד 5 דקות בתבנית עד שכל השיניים היו רכות ממש)

100 גר' קשקבל (או עמק/אמנטל מגוררת)

במקום בטטה אפשר לטגן כרישה ופטריות,לצלות עגבניות וקישואים, לחלוט ברוקולי או כרובית ותרד.

את הכבודה מעבירים לתבנית בהתאם לכמות הפסטה – אפשר לגרר מעט פרמזן – ואופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך חצי שעה.

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s